Wij ontzorgen u van A tot Z.

Via de VastgoedBoutique kan u kiezen om het volledig beheer van uw vastgoed te laten overnemen, zo kan u als verhuurder op beide oren slapen en genieten van uw gemoedsrust.

Als rentmeester zullen we zowel de administratieve als financiële taken op ons nemen, hierdoor een win-win voor zowel de huurder als de verhuurder.Wat is het voordeel van een rentmeester:

Met een rentmeester bespaart u geld!

Zo zal de rentmeester steeds nakijken als het nodig is om de herstelling uit te voeren en voor wie zijn rekening dat zal zijn. Huurders zeggen al snel dat de kosten voor de verhuurder is, maar is dat ook zo? De rentmeester zal zorgen dat het verhuurde goed zijn waarde blijft behouden en aan alle normen voldoet.

Doordat de huurder, bij de VastgoedBoutique, verplicht is om de huurgelden via domiciliëring te betalen, is de kans op niet betalen veel kleiner.

Is er toch nog een probleem met de huurder? Geen nood, als u kiest om uw vastgoed te laten beheren via de VastgoedBoutique zal u altijd op juridisch advies kunnen rekenen, dit vanaf de eerste herinnering tot uithuiszetting door de deurwaarder.

Heeft u bijkomende vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.