Over ons

De VastgoedBoutique, dat is in de eerste plaats Petra Van Damme, de sympathiekste vastgoedmakelaar van Limburg.

 

Petra is sinds 2012 aan de slag als vastgoedmakelaar. Eerst in Bilzen bij Immo Certa en later vanuit Diepenbeek waar ze haar stage volgde bij Palmers Vastgoed.

Sinds 2018 runt Petra haar eigen kantoor vanuit Zutendaal, het groenste snoepje van Vlaanderen. Je komt haar tegen in heel Limburg, maar ze is vooral actief in Zutendaal, Genk, Bilzen, Diepenbeek, Maasmechelen, Lanaken en As.

 

Haar strijdkreet is #belpetra, dé eerste hulp voor al uw vastgoedvragen in Zutendaal.

Naast vastgoed is Petra ook gespecialiseerd in nabestaandenzorg en aangiftes van erfrecht/successie. Hiervoor werkt ze nauw samen met DLP, ook uit Zutendaal.

 

Wat maakt de VastgoedBoutique zo bijzonder?

  • We kiezen resoluut voor een warme en vrouwelijke aanpak. Bij ons geen gladde, opdringerige verkopers of klanten die maar een nummer zijn.

  • We houden alles zelf in de hand: van inkoop, over marketing en bezichtiging, tot verkoop. Je hebt steeds hetzelfde aanspreekpunt.

  • We maken heldere afspraken. Geen addertjes onder het gras of onaangename verrassingen bij de verkoop of verhuur.

  • We focussen ons uitsluitend op vastgoed in de buurt. Een goede kennis van het terrein is onmisbaar om tot een snelle verkoop te komen.

 

We stellen ook de rest van ons team aan je voor:

  • Wim Lenaers beheert de marketing van de VastgoedBoutique. Hij zorgt ervoor dat jouw pand via advertenties en online kanalen bij die ene geknipte kandidaat-koper terecht komt.

Samen vormen Petra en Wim het team van de VastgoedBoutique in Zutendaal. Dankzij hun inzet en expertise verloopt het verhuren of verkopen van jouw woning, appartement of bouwgrond als een fluitje van een cent.