Residentie Mylos

Windmolenstraat 6, 3690 Zutendaal

 

Omschrijving

Residentie Mylos is een kleinschalig bouwproject van zeven appartementen in de rustige Windmolenstraat, op 300 meter van Zutendaal-centrum. Mylos is niet enkel Grieks voor windmolen, maar ook een stille verwijzing naar de vroegere bewoners, Miel en en Maria, de ouders van bouwheer Luc Colla.
In nauwe samenwerking met architect Didier Appeltans (Drieskens en Dubois) en vastgoedmakelaar Petra Van Damme (VastgoedBoutique) maakte Luc bewust de keuze om zich met residentie Mylos te onderscheiden binnen de markt van de projectontwikkeling.

Kleinschalig en persoonlijk
Korte lijnen tussen alle partijen zijn de beste garantie voor een geslaagd project en tevreden eigenaars bij de oplevering. Residentie Mylos wordt voor 100% gerealiseerd door lokale, Limburgse en Zutendaalse partners. Zij staan borg voor goede afspraken en een open communicatie tijdens de bouwfase én achteraf.

Rustige ligging en toch vlot bereikbaar
Residentie Mylos ligt onderaan in de rustige Windmolenstraat, vlakbij de Sprinkelestraat, op amper twee minuten stappen van het centrum van Zutendaal. Daar vind je vandaag een ruim aanbod aan horeca, handel en diensten. Zutendaal is goed ontsloten met het openbaar vervoer, maar ook met de auto ben je in minder dan tien minuten op de autostrade E314. Genk, Bilzen, Hasselt en Maastricht liggen op amper een kwartier rijden.

Zuidgerichte terrassen
De volledige achtergevel van residentie Mylos wordt ingenomen door de prachtige zuidgerichte terrassen. Vanop je terras kijk je ongehinderd tot de kerk van Zutendaal. Vanaf de late voormiddag komt de zon piepen van achter de zijgevel en genieten alle terrassen een groot deel van de middag én avond van de zonnestralen. De gelijkvloers appartementen hebben als bonus een kleine tuin aan hun terras.

6% btw mogelijk
Voor Residentie Mylos wordt de huidige woning op Windmolenstraat 6 afgebroken. Daardoor is het mogelijk om te kopen aan het verlaagd btw-tarief van 6%. Opgelet: hiervoor moet je wel voldoen aan de wettelijke voorwaarden.

Je leest het: Residentie Mylos, dat zijn prachtige appartementen, op een top locatie, gerealiseerd door een sterk team. Welkom!

Indeling

Gelijkvloers

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht A.0.1 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 31 m² 77 m² - Plan kelder
verkocht A.0.2 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 17 m² 90 m² - Plan kelder
verkocht A.0.3 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 23 m² 95 m² - Plan kelder

Verdieping 1

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht A.1.1 Appartement info op kantoor 2 12 m² 95 m² - Plan kelder
verkocht A.1.2 Appartement info op kantoor 2 17 m² 80 m² - Plan kelder
verkocht A1.3 Appartement info op kantoor 2 15 m² 92 m² - Plan kelder

Verdieping 2

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht A.2.1 Penthouse info op kantoor 3 17 m² 150 m² - Plan kelder