Jouw vertrouwde makelaar in Zutendaal

We krijgen vaak te horen: "Amai, ik wist niet dat we daarvoor ook bij jou terecht konden". Daarom zetten we hieronder graag op een rijtje waarvoor je bij de VastgoedBoutique terecht kan.

 

1. Kopen en verkopen

Petra Van Damme: "Je woning verkopen is geen evidente beslissing. Er komen heel wat vragen op je af. In de eerste plaats natuurlijk welke prijs je gaat vragen. Maar ook hoe je reclame gaat maken. En met welke wettelijke, administratieve en juridische verplichtingen je rekening moet houden."

Daarom helpen wij je graag bij het doorlopen van het volledige proces. Wij plakken een correcte prijs op je woning, we gaan voor jou op zoek naar de de ideale koper en we verzorgen het dossier administratief. We komen zelfs mee naar de notaris als de akte getekend wordt. Zo garanderen we een perfecte afhandeling van je verkoop.

 

2. Huren en verhuren

De verhuurmarkt zit de afgelopen jaren in de lift. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om te huren in plaats van een eigen woning te verwerven. Tegelijk zien we dat de huurprijzen fors gestegen zijn. Een huurwoning of huurappartement is dus een prima investering.

Petra: "Als je een huis of appartement gaat verhuren, zijn er heel wat aspecten waar je rekening mee moet houden. De huurprijs mag niet te hoog zijn, maar ook niet te laag. Je moet zorgen voor een juridisch correct en sluitend contract. Met een gedetailleerde plaatsbeschrijving vermijd je discussies op het einde van de huurperiode."

De VastgoedBoutique begeleidt je graag bij het verhuren van je woning of appartement. We kunnen ook voor jou de inning van je huurgelden en het beheer overnemen. Zo heb je geen enkele zorg bij je verhuur.

 

3. Schatting van je vastgoed

De meest gestelde vraag in ons kantoor is ongetwijfeld: “Hoeveel is mijn woning, appartement of bouwgrond waard?”. Wij berekenen de waarde van je pand op basis van vier schattingsmethodes, rekening houdend met alle mogelijke aspecten zoals ligging, oppervlakte, gebruikte materialen, buurt, oriëntatie, marktwaarde,... 

Petra: "Je ontvangt van ons een volledig schattingsverslag met een adviesprijs voor de verkoop van je woning of appartement. Als je beslist om je woning via de VastgoedBoutique te verkopen is deze uitgebreide schatting helemaal gratis."

 

4. Begeleiding van expats

Het zal je misschien verbazen, maar Zutendaal is de thuisbasis voor heel wat buitenlanders die hier in de buurt aan de slag zijn. De VastgoedBoutique is gespecialiseerd in het begeleiden van deze nieuwe inwoners. We zoeken voor hen een geschikte woning, maken hen wegwijs in Zutendaal en begeleiden hen met vragen en problemen.

 

Wat maak de VastgoedBoutique zo bijzonder?

  • We kiezen resoluut voor een warme en vrouwelijke aanpak. Bij ons geen gladde, opdringerige verkopers of klanten die maar een nummer zijn.
  • We houden alles zelf in de hand: van inkoop, over marketing en bezichtiging, tot verkoop. Je hebt steeds hetzelfde aanspreekpunt.
  • We maken heldere afspraken. Geen addertjes onder het gras of onaangename verrassingen bij de verkoop of verhuur.
  • We focussen ons uitsluitend op vastgoed in de buurt. Een goede kennis van het terrein is onmisbaar om tot een snelle verkoop te komen. We zijn dan ook vooral actief in immo in Zutendaal, Genk, Bilzen, Lanaken, Diepenbeek, As, Opglabbeek en Maasmechelen.

 

Heb je zelf een vraag over vastgoed?

Twijfel niet en contacteer ons vandaag nog! Dat mag via telefoon op 0479/24.92.55, via mail op petra@vastgoedboutique.be of je kan altijd langskomen in ons kantoor, Sprinkelestraat 75 in Zutendaal.

 Je kan je ook registreren in onze 'Hou me op de hoogte'-module. Zo krijg je automatisch een mail als er nieuwe panden beschikbaar komen.