Duwtje in de rug voor Zutendaalse jeugd!

De Santa Run is dit jaar al aan zijn vijfde editie toe. The Day After party blaast op 1 januari 2019 maar liefst 26 kaarsjes uit. Beide initiatieven kunnen al jarenlang rekenen op de steun van Petra Van Damme van de VastgoedBoutique.

Petra: “Als lokale ondernemer vind ik het belangrijk om Zutendaalse initiatieven te ondersteunen. Het is dankzij jonge mensen zoals Yannick Eurlings van Santa Run en Kris Camps van The Day After dat het aangenaam blijft om in Zutendaal te wonen. En dat kan ik als vastgoedmakelaar alleen maar toejuichen.’ ;-)

Santa Run Zutendaal

Yannick: “Santa Run is opnieuw te gast op het militair domein in Wiemesmeer. Naast de grote hal die iedereen nog kent van de vorige editie komt er dit jaar ook een rasechte après-ski bar. De kern van ons event blijft natuurlijk de loopwedstrijd en fakkeltocht. Iedereen welkom op zaterdag 22 december!”


The Day After Party

Kris: “Voor onze 26e verjaardag pakken we uit met DJ Wout. Hij zal het knaloptreden van Pat Krimson vorig jaar laten verbleken. Daarnaast blijven we bij ons beproefde recept: The Day After is hét moment om je Zutendaalse nieuwjaarswensen over te maken. Zaal Posthalt is nog steeds de place-to-be op 1 januari.”

Meer info:
> www.santarunzutendaal.be
> facebook: The Day After 2019