Terug naar overzicht

Ref. N2022-Z-0.6

GELIJKVLOERS APPARTEMENT van 76m² met 1 slaapkamer

Appartement 0.6 is gelegen op het gelijkvloers, het appartement uiterst rechts. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 76m², een 50m² aan tuin inclusief een terras van 12m².

Het appartement wordt volledig afgewerkt naar uw smaak, volgens lastenboek. Indien gewenst kan de binnen indeling nog aangepast worden, in overeenstemming met de bouwheer en architect.

Als bewoner van Residentie Zaveldries is het parkeren een gemak, dankzij de ruime ondergrondse parking. Hierin zijn de staanplaatsen en bergingen terug te vinden, eveneens een ruimte voor het plaatsen van fietsen. Comfort ten top.

INDELING:
Appartement 0.6 beschikt over een eigen inkomhal, gastentoilet, een ruime woonkamer met een open geïnstalleerde keuken, een berging, 1 slaapkamer en een badkamer.

PRIJS, excl. kosten:
appartement : 203.590,00 €
staanplaats : 15.000,00 €
berging : vanaf 7.000,00 €

De appartementen in Residentie Zaveldries worden allemaal verkocht onder registratierecht. Voordelig voor jou als particulier. Als je voldoet aan de wettelijke voorwaarden - zoals geen andere woning in je bezit hebben – kan je kopen aan het fiscale gunsttarief van 3% registratiebelasting, anders aan 12%. Onze vastgoedmakelaar Petra helpt je graag met eventuele vragen hierover.

Geen bouwstress en toch een prachtig, volledig afgewerkte appartement? Twijfel niet en bel Petra op 0479/24.92.55 of mail petra@vastgoedboutique.be voor een afspraak en inzage in de infobrochure.