Terug naar overzicht

Ref. N2022-Z-1.3

APPARTEMENT van 95m² met 2 slaapkamers

Appartement 1.3 is gelegen op het eerste verdiep, het derde appartement vanaf links. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 95m² en een terras aan de achterzijde van 9,9m².

Het appartement wordt volledig afgewerkt naar uw smaak, volgens lastenboek. Indien gewenst kan de binnen indeling nog aangepast worden, in overeenstemming met de bouwheer en architect.

Als bewoner van Residentie Zaveldries is het parkeren een gemak, dankzij de ruime ondergrondse parking. Hierin zijn de staanplaatsen en bergingen terug te vinden, eveneens een ruimte voor het plaatsen van fietsen. Comfort ten top.

INDELING:
Appartement 1.3 beschikt over een inkomhal, gastentoilet, een ruime woonkamer met een open geïnstalleerde keuken, een berging, een badkamer en 2 slaapkamers waarvan één slaapkamer aansluitend een dressing heeft.

PRIJS, excl. kosten:
appartement : 244.545,00 €
staanplaats : vanaf 17.000,00 €
berging : vanaf 7.000,00 €

Alle appartementen zijn bijna-energieneurtraal met een E-peil van minder dan 30, hierdoor zijn er verschillende voordelen:
- een beter luchtkwaliteit
- ga de strijd aan met uw energiefactuur, doordat het appartement beschikt over zonnepanelen en een warmtepomp, ben u veel minder afhankelijk van de energieprijzen.
- BEN-woningen behouden hun waarde beter
- korting op uw kadastraal inkomen, 50% gedurende 5 jaar. Indien we een E-peil van onder de 20 halen, heeft u 100% korting gedurende 5 jaar.
- Bij verschillende financiële instellingen krijgt u een korting op de rentevoet.

De appartementen in Residentie Zaveldries worden allemaal verkocht onder registratierecht. Voordelig voor jou als particulier. Als je voldoet aan de wettelijke voorwaarden - zoals geen andere woning in je bezit hebben – kan je kopen aan het fiscale gunsttarief van 3% registratiebelasting, anders aan 12%. Onze vastgoedmakelaar Petra helpt je graag met eventuele vragen hierover.

Geen bouwstress en toch een prachtig, volledig afgewerkte appartement? Twijfel niet en bel Petra op 0479/24.92.55 of mail petra@vastgoedboutique.be voor een afspraak en inzage in de infobrochure.